Mon - Fri 8:00 am to 5:00 pm / Hen - Prem 8:00 am - 5:00 pm
lajmet e fundit

Lajme

15 Nën 2023
Magazinat e reja në Tirana Business Park

Magazinat e reja në Tirana Business Park, me një […]

27 Sht 2023
Një punë e mirë, bëhet vetëm në Tirana Business Park!

Një punë e mirë është thjesht një punë e […]

11 Sht 2023
Kampi Veror Tirana Business Park

Gjatë muajit gusht, Tirana Business Park organizoi Kampin e […]

27 Mar 2023
Nis ndërtimi i magazinave të reja në Tirana Business Park

Ne fillim te mars 2023 nisi ndërtimi i magazinave […]

29 Maj 2021
Përvjetori i TBP-së “The One in Summer“

TBP organizoj partin në njevjetorin e saj nën tematikën […]

29 Maj 2021
Konference Industriale e Siemens u organizuar në sallën Tirana, në Tirana Business Park ‬

Konference Industriale e Siemens u organizuar në sallën Tirana, […]

29 Maj 2021
Dialogë i nivelit të‬ lartë Politikë mbi Klimën e Biznesit‬

Dialogë i nivelit të i nivelit të lartë Politikë […]

29 Maj 2021
Workshop nga DIHA dhe Deloitte Albania

Një seminar mbi Risitë e Kodit të Punës të […]

29 Maj 2021
Co‬.Morning Coffee 8.0

Janë njërëzit ato të cilët krijojnë vlera në bizinesin […]

29 Maj 2021
Panairi i 3-të i Karrierës në Universitetin e Epokës

Suksesi vjen gjithnjë atëherë kur përgatitja takon mundësinë – […]

29 Maj 2021
Bizneset Itali – Shqipëri së bashku

Stagi srl dhe MAX Consulting mbajtën në Tirana Hall, […]

29 Maj 2021
Konferenca dhe Ekspozita e 2-të të Hydro Tech Albania me 10-11 Shkurt.

Konferenca e Hydrotech Albania 2016 u mbajt tek Salla […]

29 Maj 2021
Inagurimi i Serendipity the Mexican Restaurant 2 në TBP.

Më 2 Dhjetor Serendipity the Mexican Restaurant 2 në […]

29 Maj 2021
Mbrëmje Startup në TBP

Skuadrat fituese nga eventi i Startup Weekend patën mundësinë […]

29 Maj 2021
TBP priti Startup Weekend Tirana 5.0, Edicioni Qytet i Zgjuar nga 20-22 Nëntor.

TBP priti Startup Weekend Tirana 5.0, Edicioni Smart City […]

29 Maj 2021
NetTrade mbajti takimin me stafin e tij në Sallën Tirana, në Tirana Business Park.

NetTrade mbajti takimin me stafin e tij në Sallën […]

29 Maj 2021
Mengjezë i Dedikuar për Bordin e AMCHAM-it

TBP organizoi një vizitë të dedikuar dhe mengjezë për […]

29 Maj 2021
Konferenca e Trajnimit e Knauf Albania ne TBP, Tirana Hall

Konferenca e Knauf Albania mbi “Produktet dhe Sistemet Speciale […]

29 Maj 2021
Trajnimi i Schneider Electric

Trajnimi i Schneider Electric mbi parimet, kërkesat  dhe standartet […]

29 Maj 2021
CSR Europe Bruksel

TIRANA BUSINESS PARK  nën emrin e CSR Netowork në […]

29 Maj 2021
ONE

Suksesi është një udhëtim dhe jo një destinacion. Ne […]

29 Maj 2021
10 Vjetori i ICTS Albania

ICTS Albania mblodhi punonjësit në Sallën Tirana, në Tirana […]

29 Maj 2021
Simpoziumi Akademik nga Knauf

Knauf Tirana dhe Knauf Prishtina prezantuan Sitemin e ri […]

29 Maj 2021
#hajtek – Confereca e Dedikuar e Teknologjisë

TE Electronics në bashkëpunim me Toshiba TEC Gjermani mbajtën […]

29 Maj 2021
TBP Co.Morning Coffee

Hapësira e TBP-së Co.Working është projektuar dhe funksionojnë për […]

29 Maj 2021
Tirana Business Park priti Start Up Grind Tirana Summer Party

Startup Summer Party mblodhi komunitetin më të madh të […]

29 Maj 2021
Konferencën e 8-të Ekonomike Gjermano-Shqiptare

Tirana Business Park, investimi i Kompanisë Gjermane Lindner Group […]

29 Maj 2021
Intervistë me Drejtorin e Përgjithshëm të Tirana Business Park, Z. Michael Ulmer

Çfarë fjalësh këni mundësi të përdorni kur ju pyesin […]

29 Maj 2021
Vizita zyrtare në kantierin e TBP-së

Menaxheri i përgjithshëm i Tirana Business Park, Z. Georgi […]

29 Maj 2021
Forumi i Parë Ndërkombëtar i Smart City në Shqipëri

Instituti Adriapol në bashkëpunim me Universitetin Marin Barleti, nën […]

29 Maj 2021
Forumi i 7-të i Energjisë në Ballkan

Ky aktivitet mblodhi përsëri aktorët kryesorë rajonalë nga e […]

29 Maj 2021
Trajnim mbi Sistemin e Orjentimit, pjesë e Javës së Arkitekturës në Tiranë.

Qëllimi i këtij trajnimi ishte krijimi i një projekti […]

29 Maj 2021
Dita e Ndërtesave

TBP në bashkëpunim me Grupin Energo në 3 prill […]

29 Maj 2021
Marketing Kingdom në Tiranë

Pas suksesit të jashtëzakonshëm në Serbi, Kroaci, Bosnjë e […]

29 Maj 2021
Sekretari Parlamentar i Shteti Gjerman vizitoj TBP-në.

Një nivel i lartë i delegacion politike vizituan Tiranën […]

29 Maj 2021
Ndalesa e Radhës – Road Show Prishtinë

Pas Sofjes, Prishtina u zgjodh si ndalesa e radhës, […]

29 Maj 2021
Fillimi i road show in Sofia

Tirana Business Park Sh.p.k. (TBP) në bashkëpunim me Lindner […]

28 Maj 2021
Prezenca mbreslënsëse e TBP në Panairin BELRE 2013

Tirana Business Park ka marrë pjesë si ekspozues në […]

28 Maj 2021
Ceremonia e Themeleve

Kompania Gjermane Lindner Group dhe Tirana Business Park  gjatë […]

28 Maj 2021
Ambasadori Austriak në Shqipëri vizitoj zyrat e AIDA-së në TBP

Ambasadori Austriak në Shqipëri, Z. Johann Sattler, vizitoj zyrat […]

28 Maj 2021
Dita e Femijëve

Sot, TBP festoi Ditën Ndërkombëtar të Fëmijëve në ishullin […]

28 Maj 2021
Forumi i 7 i Telecom, Infocom Albania

Rrjeti i CSR-së në Shqipëri foli përmes zërit, mendimeve […]

28 Maj 2021
Konference Industriale e Siemens u organizuar në sallën Tirana, në Tirana Business Park ‬

Gjatë Asamblesë së Përgjithshme më 26 maj në Tiranë, […]

10 Pri 2014
10 Prill 2014 – BalREC Konferenca e Tregut dhe Investimeve Imobilare, në Sofia Bulgari.

TBP  njofton praninë e zotit Georgi Ranchev, si Drejtor […]

DON’T HESITATE TO CONTACT US

MAKE AN APPOINTMENT NOW

+355 4 4415153