Mon - Fri 8:00 am to 5:00 pm / Hen - Prem 8:00 am - 5:00 pm

NE KISHIM VIZION …

…krijimin e një parku biznesi të ri dhe avangard, duke zbatuar konceptin novator të Lindner Group për parqet e biznesit, i cili ndërthur elementet
më të mira të hapësirave Europiane për zhvillimin e biznesit, me një përqasje vizionare ekologjike. Ia dolëm mbanë!

NE KISHIM VIZION …

…krijimin e një parku biznesi të ri dhe avangard, duke zbatuar konceptin novator të Lindner Group për parqet e biznesit, i cili ndërthur elementet më të mira të hapësirave Europiane për zhvillimin e biznesit, me një përqasje vizionare ekologjike.

Ia dolëm mbanë!

Zona në Zhvillim prej 222.191 m²

PLAN I PËRGJITHSHËM

Zona në Zhvillim prej 222.191 m² është ndërtim në vazhdim i kompanisë Lindner - Group, struktura muliti-funksionale e TBP përfshin:
Me shume

Më e mira në Tiranë

FAKTORËT KYÇ TË SUKSESIT

TBP do të mundësoj të gjithë klientëve një paketë e cila to mbulojë dhe plotësoj të gjitha nevojat tuaja:
Me shume

TIRANA BUSINESS PARK DO TË NDRYSHOJË MËNYRËN E TË BËRIT BIZNES.

Shikojeni vetë dhe bëhuni pjesë e një komuniteti të ri dhe dinamik biznesi në Tirana Business Park:

TIRANA BUSINESS PARK DO TË NDRYSHOJË MËNYRËN E TË BËRIT BIZNES.

Shikojeni vetë dhe bëhuni pjesë e një komuniteti të ri dhe dinamik biznesi në Tirana Business Park:
MOS HEZITONI TË NA KONTAKTONI

REZERVONI NJË TAKIM TANI

+355 4 4415153