Mon - Fri 8:00 am to 5:00 pm / Hen - Prem 8:00 am - 5:00 pm

TIRANA BUSINESS PARK (TBP)

 

është investimi imobilar më i madh i drejtpërdrejtë Gjerman në Shqipëri. Ky koncept unik me struktur multi-komplekse
është projekti më i madhe i ndërtimit të zyrave në rajonin e Shqipërisë.

TIRANA BUSINESS PARK (TBP)

Tirana Business Park (TBP) është investimi imobilar më i madh i drejtpërdrejtë Gjerman në Shqipëri. Ky koncept unik me struktur multi-komplekse është projekti më i madhe i ndërtimit të zyrave në rajonin e Shqipërisë.

Parku i Parë i Biznesit në Shqipëri

Strategji

“Duke qenë Parku i parë i Biznesit në Shqipëri, është motivim dhe qëllim për ne, të sigurojmë standart dhe mjedis të qëndrueshëm biznesi. Teknologjia më e fundit, cilësia, produktet dhe shërbimet e përshtatura sipas kërkesës do të sjellin ndryshimin në treg”.

Me shume

Më e mira në Tiranë

Kronika

2008 - Blerja e Tokës
2011 - Çmimë Imobilar - Projekti Komercial i Vitit
2012 - Ceremonia e hedhjes së themeleve - Faza e I
2014 - Vendosja e Sistemit të Sinjalistikës - Faza e I
2015 - Ceremonia e Hapjes

Me shume

Disa nga klientët dhe partnerët tanë

Klient & Partner

Lindner Albania
Schneider Electric
SIKA ALBANIA Shpk
Albawings
Lufthansa Industry Solution sh.p.k
Raiffeisen Bank
City Taxi

Me shume

RRETH NESH

PARKU

0

NDËRTESA ZYRASH

0

POSTACIONE PUNE

0

VENDE PARKIMI

MOS HEZITONI TË NA KONTAKTONI

REZERVONI NJË TAKIM TANI

+355 4 4415153