Lajme

 • Cermonia e inaugurimit të themeleve të mk |hotel tirana

  Tirana Business Park është investimi më i madh gjerman i Lindner Group në Shqipëri.Lindner Group e nisi investimin në vitin 2008 duke blerë tokën prej 220,000 hektarësh. Inaugurimi e fazës së parë të ndërtimit e realizoi në Qershor të vitit 2015. Tashmë Tirana Business Park ofron ndërtesa të… Më shumë

 • NOA Albania takim i brëndshme

  NOA organizoi në ambientet Tirana Business Park për dy ditë rrjesht takim të brëndshme me punonjësit e saj mbi Menaxhimin e Projekteve - Programi Fast Track. NOA Albania një institucion financiar jobankar me 15 vite shërbim të përkushtuar dhe profesional për zhvillimin e bizneseve të vogla dhe… Më shumë

 • Barbecue Party në komunitetin e Tirana Business Park

  Tirana Business Park organizoi Barbecue Party dhe pati kënaqësinë të mbildhte partnerët dhe komunitetin për të festuar bashkëpunimin nën tingujt e muzikes dhe shijen e mirë të ushqimit nga Serendipity, Restoranti Meksikan. Ndryshe nga vitet e tjeta ky vit solli mjaft risi. Inagurimin Recreation… Më shumë

 • Praktikantët e rinjë nga Universiteti Politeknik i Tiranës

  Praktikantët e rinjë nga Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit , Departamenti i Arkitekturës dhe Urbanistikës: Erida Bendo, Xhulja Kendezi, Klea Tafa, Klea Bishaj, Asri Puka ishin mes nesh gjatë këtijë muaji. Ata kryen praktikën mbi konceptet e reja dhe inovative… Më shumë

 • Degustim Vere 2.0

  Tirana Business Park priti në ambientet e saj për të dytin vitë eventin “Degustim Vere”. Kjo ngjarje mblodhi së bashku 12 dhoma dhe shoqata të tregtisë si CCI France Albania, DIHA, AmCham, Advantage Austria, Oda Britanike, Bashkimi Tregtar Shqiptar (BTSH), CCI i Italisë, ICC Albania, Prodhues i… Më shumë

 • Co.Morning coffee „Unë bëj Real Esate“

  Këtë muaj CoMorning coffee u mbajt rreth një teme shumë të dashur për ne këtu në Tirana Business Park, pasuria e patundshme. Është e prekshme, është e qëndrueshme, dhe e bukur. Nga këndvështrimi im është artistike dhe unë thjesht i dashuroj pasuritë e patundshme.” Donald Trump Z. Eglent Bici… Më shumë

 • Festa e Femijeve – Dita e Zemres se Shëndetshme

  Tirana Business Park gjithmonë e shijon Festën e Fëmijëve.Ky event tashme është kthyer në një traditë të përviteshme. Ne do të donim të falenderonim:-Koshtin shtetëror të Vorës dhe Domjes- Qendrën Xhonatan- Fshatin SOS në Shqipëri- Klientët e partnerët tanëFalenderime të mëtejshme për… Më shumë

 • Dhoma e Argëtimit

  “All work and no play, makes Jack a dull boy” thotë proverba angleze dhe ne në Tirana Business Park kemi marrë masa për këtë. Kompania jonë tashmë e di që celësi i suksesit në produktivitet është të kesh punonjës të lumtur dhe të shëndetshëm. Kështu me fillimin e pranverës ne ju prezantojmë… Më shumë

 • Java e Albanian Skills 2018

  Tirana Business Park pati kënaqësinë të mbështese Albanian Skills përgjatë javës së Aftësivë Profesionale 2018.Edicioni i IV i Albanian Skills ndryshe nga ediocionet e mëparshme, zgjati 1 javë të plotë. Nga data 7 Maj deri me 12 Maj, Albanian Skills (AS) zhvilloi 20 aktivitete të ndryshme të cilat… Më shumë