Zyra Virtuale

Zyra Virtuale e TBP është produkti më i ri i cili është zhvilluar brënda rritjes reale të komunitetit profesionale duke dhëne të gjithëve mundësinë për të patur një adrese profesionale në vendin e duhur. Adresa juaj e kompanisë mund të përdoret për të pranuar, dërguar ose përçuar letra nëm emrin e kompanisë tuaj, duke lënë përshtypjen e duhur dhe duke u diferencuar në treg. Recepsioni ynë, mund të marrë dhe firmos porositë e juaja dhe të mundësoj marrjen dhe dërgimin e porosisë tek ju.

Nëpërmjet Zyrës Virutale të TBP-së ju mund të këni akses gjithashtu në dhomat e takimeve, sallat e konferencave dhe në zyrat për takim bazuar në kërkesën tuaj të përdorimit (kohëzgjatjen, ditën ose javën), si dhe të marrjes me qira brenda një kohë të shkurtër.

Kujdes: duke zgjedhur një paketë nuk prenotoni një zyrë virutale, ju merrni vetëm informacionin e kërkuar.

 • Zyra Virtuale S

  50 € /muaj + TVSH

  • Adresa juaj e Biznesit
  • Emri i kompanisë në faqen e Web-it
  • Përçimi i postimeve
  • Recepsion
  • Infrastrukture fotokopjimi/Prinimi
  Kontakto
 • Zyra Virtuale M

  70 € /muaj + TVSH

  • Adresa juaj e Biznesit
  • Emri i kompanisë në faqen e Web-it
  • Përçimi i postimeve
  • Recepsion
  • Infrastrukture fotokopjimi/Prinimi
  • Dhomen e takimit “Sofia” për më shumë se dy orë në muaj
  Kontakto
 • Virutal+

  Përshtatje

  Shërbime të tjera që mund të përfshihen në paketat S ose M
  • Marrje/Transortim në Aeroport
  • Akomondim afër Tirana Business Park
  • ShërbimTaksi

** Shërbimi postar do ju mundësohet vetëm në bazë të një marrëveshje paraprake mbi distancën dhe destinacionin. Kompania nuk është përgjegjëse, duke mos mbajtur asnjë lloj përgjegjësie, për përmbajtjen e çdo të dhëne të transferuar si ndaj klientëve ose të ruajtur nga dogana ose nga rrjete të tjera dogonore të ofruar nga kompanitë doganore. Asnjë këshillë verbal ose informacion i shkruar nuk do të përbëj as garanci, as ju nuk mund të mbështetëni mbi çfare do lloj informacion ose këshille e dhënë.