Hapësira Shërbimesh

Hapësirat e shërbimit në TBP ndodhen në katin zero në forma dhe përmasa të ndryshme. Hapësirat e shërbimit janë projektuar për restorante, kafene, banka & ATM, mini market dhe shumë të tjera, duke ndjekur konceptin e parkut; Qyteti brenda Qytetit. Ato garantojnë një menaxhim profesional të pasurive të paluajtëshme duke u përqendruar në rritjen maksimale të fleksibilitetit dhe përshtatshmërisë tuaj.