Co.Working

Hapësira Co.Working në TBP ju lejon antërave të tij të lëvzin në hapësira të tjera përgjatë ditës, të marrin pjesë në një takim, të dëgjojnë një fjalim gjatë një event ose të bashkëveprojnë me anëtaret e tjerë në hapësirën e përbashkët që ndajnë. Prandaj, sill kompjutrin, celularin, një vazo me lule dhe behu gati për punë! Shërbim i plotë i përfshire, duke filluar që nga një pozicion punë.