Ndërtesa 05

Forma "H" e Ndërtesës siguron që zyrat të mbushen më dritë natyrale. Gjashtë katet e kësaj ndërtese bëjnë që të jetë struktura më e gjërë e Fazës 1 të ndërtesit të TBP.

Ajo përmban një kat nëntokësor me hapësirë parkimi, katin zero të shërbimeve dhe (5) pesë kate për hapësira zyrash. 

 

Produkte/Shërbime:Hapësirë Zyre, Salla takimesh, Dyqane, Dega Bankare, Bar-Caffe, Restorante
Vende pune:795
Hapësira zyrash: 8,650 m²
Zona Shërbimesh:1,750 m²