Vendndodhje e shkëlqyer

Tirana Business Park ndodhet pranë aeroportit "Nënë Tereza" të Tiranës dhe vetëm 30km nga Porti i Durrësit. Në më pak se 20 minuta largësi nga zonat qendrore të biznesit në kryeqytet.

Pozicioni i përsosur ofron një lidhje të shpejtë me të gjitha pikat e rëndësishme dhe të nevojshme në Shqipëri dhe në të njëjtën kohë ndodhet në një mjedis të gjelbër ekologjik.