Ekuilibër Jetë-Punë

Gjetja e ekuilibrit të duhur mes punës dhe jetës sociale është një prej avantazheve më të mëdha që nuk duhen humbur në TBP. Klientët tanë, punonjësit dhe klientët e tyre mund të përdorin ambientet çlodhëse të integruara, si kafenetë, restorantet, parqet dhe sheshet, si dhe parkimet e automjeteve. Të gjitha këto brenda një distance që mund të arrihet lehtë më këmbë. Gjithashtu, në të ardhmen ne do të ofrojmë shërbimet e një kopshti fëmijësh, një qendër mjekësore dhe palestër, si edhe një lavazh për makinat.