Lajme

 • Trajnim paraprak me studentët - World University Service (WUS)

  World University Service ka hapur përsëri aplkimet në mbështetje të studentëve të universiteteve shtetërore shqiptare me bursa dëri në 6 muaj (250 Euro/muaji). WUS ndryshe nga viti i kaluar është duke zhvilluar si fillim trainimet paraprake me studentët. Për shkak të numurit të madh të studentëve… Më shumë

 • Darkë Gala

  Tirana Business Park festoi 2 vjetorin nën prezencën e Ambasadores se Rebulikës Federale të Gjermanise Znj. Susanne Schütz, në pranine e klientëve dhe partnerëve të TBP-së dhe komunitetit të biznesit. Që prej dy vitesh TBP po operon në tregun imobilar ku ofron zyra të dedikuar në tregun Shqiptar. Ky… Më shumë

 • Co.Morning Coffee - Projekti "Tirana Last Mile"

  Sot në Tirana Business Park patëm trafik përgjatë eventit të Co.Morning Coffee ky u mirë pritën kompanitë Say Taxi, Auto You dhe EAL. Konference ishte po aq emocionuese edhe e pazakontë. Eventi i ditës së sotme paraqiti gjithçka rreth automjeteve elektrike dhe ndaj zhvillimeve të sistemeve… Më shumë

 • Startup Weekend Tirana 5.0, Edicioni Smart City

  TBP priti Startup Weekend Tirana 5.0, Edicioni Smart City nga 20-22 Nëntor. Ide të reja u prezantuan nga sipërmarrës të rijnë. TBP ofroi zyra falas për grupet fituese, në hapësirën Co.Working, si mundësi për të zhvilluar më tej idetë dhe projektet e tyre në fushën e biznesit. Gjithashtu TBP do ofroj… Më shumë

 • Mengjezë i Dedikuar për Bordin e AMCHAM-it

  TBP organizoi një vizitë të dedikuar dhe mengjezë për Bordin e Dhomes së Tregtisë Amerikane në Shqipëri si dhe për stafin e tij drejtues. Më shumë

 • Trajnim Mbrotje Kundër Zjarrit

  Komuniteti i TBP realizoj trajnimin e zjarrit, ku u paraqit plani dhe sistemi i evakuimit në rast zjarri. U prezantuan të gjitha hapat e sigurta që ndiqen gjatë alarm zjarrit. Më shumë

 • Arkitekte dhe Inxhinier nga Kosova vizituan Projektin e TBP

  Arkitektët dhe Inxhinierët nga Ministria e Shërbimeve Publike në Kosovë, u prezantuan me arkitekturën e brendshëm dhe të jashtëm të TBPs, në veçanti me produktet dhe punimet e ndarjeve të brendshme në abmjentet e TBP-së. Më shumë

 • All-Web - Eventi i parë mbi Marketingun Dixhital në Shqipëri

  All-Web - Event i parë i Digital Marketing në Shqipëri u organizua në Tirana Business Park. E tashmja dhe e ardhmja e komunikimit dixhital si dhe zgjidhjet e reja inovative janë paraqitur përmes prezantimeve dinamike në panelin me përfaqësues lokalë dhe rajonalë, përgjatë gjithë aktivitetit ditor. Më shumë

 • Co.Morning Coffee 10.0

  Mëngjeset në TBP janë fantastike kur ne ndajmë me njëri tjetrin ide spontane dhe punojmë së bashku si një komunitet biznesi në eventet tona të Co.Morning. Brendi, vlerat, qëllimet, kultura, klientet që çdo kompani mbart brenda në vetevete ndryshon nga njëra tek tjetra.Duke ndarë të gjitha këto… Më shumë