Mirë se vjen në Tirana Business Park

Tirana Business Park është një projekt i cili ka si qëllim krijimin e një parku ekonomik me standarte Europiane që mund ti japë Shqipërise një zhvillim me potencial real ekonomik dhe social. Nepërmjet këtij koncepti, ne do të ndryshojmë mënyrën e të bërit biznes. Tirana Business Park synon të përcaktojë një vendodhje të re, të shkëlqyer pune: Një qytet brenda qytetit. Koncept original – urbanistika, arkitektura, peisashi, infrastruktura – për një komunitet të zgjedhur biznesi.

Lajme

 • Tirana Business Park në Rrjetin CSR Kosovë

  Më 5 shkurt Tirana Business Park pati kënaqësinë të bashkohet me CSR Kosovë në Darkën e Rrjetëzimit të mbajtur në Prishtinë. Darka synonte të mblidhte anëtarë, partnerë dhe parti me influencë me qëllim shpërndarjen dhe promovimin e parimeve të CSR. Kryeministri i Kosovës, z. Ramush Haradinaj mori... Më shumë

 • Ekosistemi i Biznesit dhe i Shërbimeve – Barrierat e Reja të Konsultimit

  Më 26 Janar, 2018, filluam eventin e Co.Morning Coffee në Berlin Hall me Dr. Xhimi Hysa dhe Dr. Vusal Gambarov. Tematike e sjellë “Ekosistemi i Biznesit dhe i Shërbimeve – Barrierat e Reja të Konsultimit. Dr. Hysa prezantoi ekosistemin e mendimit të projektuar si një mendësi të re të të menduarit... Më shumë

 • Dita e Shën Nikollit me fëmjijët e Fshatin SOS në Shqipëri

  Sipas traditës, Shën Nikolla festohet në 6 Dhjetor dhe ai është bartesi i dhuratave. Në ditën e Shën Nikollës kishim kënaqësinë të takonim fëmijët e fantastik të Fshatit SOS. Kjo ngjarje na i mbushi zemrat me buzëqeshjet, gëzimin dhe qëndrimin e tyre mahnitës. Ky takim, ishte lumturi për ne!... Më shumë

Skuadra

 • Stephanie Sieg

  Stephanie Sieg

  Drejtor I Përgjithshëm

  email

 • Rumen Velichkov

  Rumen Velichkov

  Drejtor I Përgjithshëm
  +355 69 4079799
  email